Які домашні тварини найпопулярніші серед українців в 2017 році? Назад

Які домашні тварини найпопулярніші серед українців в 2017 році?

RIA.com проаналізував оголошення про продаж домашніх тварин та визначив найпопулярніших серед українців.

RIA.com проаналізував оголошення про продаж домашніх тварин та визначив найпопулярніших серед українців.

Image title

Могло б здатись, що перше місце мають посісти коти, але все ж таки оголошень з найкращим другом людини суттєво більше. Так, 49% від усіх оголошень, в яких тварини шукають новий дім, саме з собаками. Ще в 36% оголошень розміщенні пропозиції про продаж котів. 3% продавців пропонують птахів, а рибок — 1%. На інших тварин припадає 11% оголошень.

Найпопулярніші породи собак

Найпопулярнішими собаками на RIA.com виявились німецькі вівчарки. Так, кожне четверте оголошення про продаж собак саме з цією породою.

Наступними йдуть йоркширські тер’єри. Цих собак, які є одними з найпопулярніших в світі кімнатно-декоративних пород, пропонують 10% від всіх продавців собак. Ще в 9% оголошень продають маленьких чіхуахуа. На 4 місці — пухнастий шпіц (6% оголошень), а 5 посів лабрадор (5% оголошень) — надзвичайно життєрадісний, доброзичливий та товариський пес.

Також дім на RIA.com шукають і милі цуцики без породи.

Найпопулярніші породи котів

Перші два місця з великим відривом посіли шотландські та британські породи котів. 35% від усіх оголошень про продаж котів належать плюшевим шотландцям, а 24% — британцям.

Ще в 5% оголошень велично розмістились мейн-куни. 4 місце посіли сфінкси (3% оголошень). І закриває нашу п’ятірку перська кішка (2% оголошень).

Чарівні коти без породи також шукають нову сім’ю на RIA.com.

Image title

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье